0498 88 42 00

TESTIMONIALS

“Bart is a very driven personality with a lot of professional knowledge. Delivers services as a partner, not directly as a third party. Great partnership, with lots of experience and thinking together to achieve a similar final goal.”

Hans Heyse, De Volkshaard Gent

“Bart is iemand die mensen altijd positief benadert  – zo heb ik hem leren kennen als coach van verschillende startende ondernemende mensen en zo wil ik hem typeren. Met zijn bevlogenheid en positieve gedrevenheid slaagt hij er in om mensen uit te dagen om het beste van zichzelf te geven.”

Rik Desmet, Huis voor Sociaal Ondernemerschap Kortrijk cvba Kanaal127

 “Ik heb Bart leren kennen als een gedreven en ambitieus leider, steeds op zoek naar “beter”. De leukste momenten waren wanneer iedereen dacht dat de zaak hopeloos was en Bart weer de gekste “out of the box” ideeën perspectief bood. Ook als mens is Bart aangenaam en sociaal ingesteld, steeds veeleisend, maar ook begrijpend.”

Wim Béazar, Chokran bvba

“Bart is een bedreven en gedreven motivator. Hij is pragmatisch en direct. Zijn manier van de juiste vragen te stellen of het juiste in vraag te stellen is een verrijking. Hij kan een visie doorvertalen naar duidelijke speerpunten.”
 

 

Ilse Roelants, coördinator Zorginnovatiecluster.